Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Korosztályos versenyek

Cikkek

Harangi Szandra területi bajnok

2011.02.24

 

Február 18-n Győrben rendezték a Diákolimpia területi selejtezőjét. A lányok A korcsoportos nem igazolt kategóriájában Harangi Szandra 1. helyen végzett és ezzel az országos döntőbe jutott.

 

Érmek a Diákolimpián

2011.01.05

 

December 21.-én a péti tekecsarnokban rendezték a Diákolimpia Veszprém megyei selejtezőjét. Egyesületünk színeiben öt versenyző mutatta be tudását, közülük hárman dobogós helyen végeztek, ezzel biztos továbbjutók a területi bajnokságra.

 

Gyenge szereplés a területi selejtezőn

2010.11.29

 

Bíró László és Iváncza Norbert képviselte a Péti MTE-t az ifjúsági bajnokság területi selejtezőjén Pápán. Az utóbbi szezonok remek korosztályos sikerei után mindkettőjüktől továbbjutást vártunk, de gyenge teljesítménnyel elmaradtak a várakozásoktól.

 

Megyei ifjúsági és serdülő bajnokság

2010.09.01

A pétfürdői tekecsarnokban került sor a Veszprém megyei korosztályos bajnokságra. Mindkét péti játékos továbbjutott kategóriájának területi döntőjébe!

 

Megyei serdülő páros bajnokság

2010.01.31

 

A Péti MTE tekecsarnokában rendezte meg a Veszprém Megyei Tekeszövetség a serdülő párosok megyei bajnokságát. Január 30-n két-két ajkai és pápai valamint egy péti páros indult el a bajnoki címért.

 

Diákolimpia megyei selejtező

2010.01.31

 

Január 23.-n Herenden rendezték meg a Veszprém megyei Diákolimpiát  egyben Vida Dezső Emlékversenyt. Egyesületünket négy fiatal tekéző képviselte.